Home De vereniging Organisatie Trainingstijden Wedstrijdschema U8/U10 toernooien Sporthallen Vacatures BAT "Basketball Academie Twente" Lid worden Multimedia Foto's Downloads Teams My Peatminers
Wedstrijden

Komende week geen wedstrijden

Uitslagen

Er zijn geen recente uitslagen gevonden.

Het laatste nieuws

Foto's

Er zijn weer een 3-tal albums toegevoegd aan onze mooie verzameling: foto's van wedstrijden op 31 maart, foto's van de feestdag op 8 april en foto's van de wedstrijd JU14 tegen Kikkers. Ga maar snel kijken!

Lees meer...

De laatste competitie ronde spelen Peatminers sterk

Met twee kampioenschappen en daarnaast twee gedeelde eerste plekken en een tweede plek hebben Peatminers een sterk seizoen achter de kiezen. Ook alle anders teams hebben met het juiste gevoel de competitie afgesloten. Afgelopen weekend was dan echt de laatste competitie wedstrijd. Jongens U14 versloegen de Kikkers met 50-108 ook speelde de meiden U18 en de jongens u12 tegen de Kikkers. De dames moesten uit naar Aribba en speelde ook sterk. Hierbij de verslagen.

Lees meer...

De eerste foto's van afgelopen weekend

Dit weekend waren onze top fotograven weer in de zaal te vinden, <hier> bij de eerste foto's van heren 1 tegen heren 2 en van de jungens U14

Lees meer...

Peatminers Heren 1 verslaat Heren 2 in een zeer spannende derby

Afgelopen weekend stonden voor bijna alle teams van BV Peatminers de laatste (thuis)wedstrijden op het programma. BV Peatminers kan terug kijken op een geslaagd weekend met een kampioenschap in huis. En daarnaast stond er ook nog een spannende derby op het programma. Even een rondje langs de velden.

Lees meer...

BV Peatminers Jongens U16 wint belangrijke wedstrijd!

Afgelopen weekend had BV Peatminers een paar wedstrijden op het programma staan, waaronder een wel heel belangrijke wedstrijd voor de jongens van U16. Deze wedstrijd hebben zij gewonnen, dus maken ze nog kans op een eerste plaats in de competitie. Daarnaast had BV Peatminers nog vele andere activiteiten voor haar leden op het programma staan, zoals zaterdag morgen de jaarlijkse succesvolle Potgrondactie en zaterdag middag en avond vele amuserende activiteiten voor alle leeftijden.

Lees meer...