Home De vereniging Organisatie Trainingstijden Wedstrijdschema U8/U10 toernooien Sporthallen Vacatures BAT "Basketball Academie Twente" Lid worden Multimedia Foto's Downloads Teams My Peatminers

Komende week geen wedstrijden

Er zijn geen recente uitslagen gevonden.

Trainingstijden

Om te leren basketballen moet er uiteraard hard getraind worden. Dit gebeurt bij Peatminers voornamelijk op de woensdagavond in sporthal "De Stamper".

Als u wilt proberen of basketbal voor u een goede sport is, kom dan gerust een keer langs bij een training, de eerste drie trainingen zijn gratis en zonder verplichtingen. Mocht u eerst meer informatie willen, mail uw vraag dan naar tc@peatminers.nl.

Om er zeker van te zijn dat de actuele trainingstijden heeft willen we u vragen voor info hierover contact opnemen met de technische commissie opvragen. TC@peatminers.nl