Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering

Basketbalvereniging Peatminers nodigt alle leden, ouders en vrijwilligers uit voor de Algemene Ledenvergadering. Deze zal woensdag 24 januari om 19:30 uur in onze eigen kantine van sporthal de Stamper gehouden worden. Wil je ook weten wat de plannen voor Peatminers zijn? Het bestuur is samen met een werkgroep aan het werk geweest voor het vernieuwen van het beleidsplan. Een voorstel vanuit de werkgroep is het uitbreiden van het bestuur. Ook zijn er korte verslagen van alle commissies. Een originele uitnodiging is hieronder te zien:

 
De definitieve agenda volgt nog. De notulen van de vorige jaarvergadering en het nieuwe beleidsplan kunnen opgevraagd worden via info@peatminers.nl. De financiële stukken, het nieuwe beleidsplan, het vrijwilligersbeleid en het huishoudelijk reglement liggen een uur voorafgaand aan de jaarvergadering ter inzage in de kantine.

Het bestuur heeft besloten ook dit jaar de vergadering weer te houden op een woensdag, onze vaste trainingsavond, om zo veel mogelijk leden en ouders te kunnen verwelkomen. De trainingen tot 18:30 gaan wel door, de overige trainingen van deze avond komen te vervallen.

REAGEREN

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats een reactie.

Je moet inloggen om te kunnen reageren.