Basketbalvereniging Peatminers klaar voor het nieuwe seizoen: ‘Het wo

Basketbalvereniging Peatminers klaar voor het nieuwe seizoen: ‘Het wo

Vriezenveen, september 2018

 

De zinderende zomer loopt op z’n einde. De dagen worden korter, de avonden langer en basketbalvereniging Peatminers in Vriezenveen maakt zich op voor het nieuwe basketbalseizoen. Voorzitter Frederik Jaspers Faijer: ‘We staan te stuiteren van enthousiasme, want belooft een mooi jaar te worden.’

 

Voor het eerst in de geschiedenis van de vereniging komt het meidenteam U18 uit in de landelijke competitie. ‘Ze spelen dus door heel Nederland; en andersom zullen landelijk bekende clubs als Dozy Den Helder, BS Leiden, en BC Apollo Amsterdam ons mooie ‘Vjenne’ aandoen tijdens de thuiswedstrijden. Een opsteker voor de club. Maar zeker ook voor het publiek. Ik raad alle Twenteranders van harte aan eens een wedstrijd te komen bezoeken. Geweldige sfeer, fanatieke wedstrijden en mooi spel om naar te kijken,’ aldus de voorzitter.

 

Prestatie en plezier

‘De vereniging telt op dit moment ruim 225 leden met jeugdteams, seniorenteams, recreanten en een G-team. Wij willen iedereen de mogelijkheid bieden om binnen een sportieve cultuur het maximale uit zichzelf te halen; prestatie en plezier gaan hierbij hand in hand,’ zegt Jaspers Faijer.

 

Nieuwe leden welkom

De meeste teams trainen op woensdag in Sporthal ‘De Stamper’ en voor alle teams zijn enthousiaste en deskundige trainers gevonden. Nieuwe leden zijn natuurlijk altijd welkom. Kom gewoon eens een kijkje nemen tijdens een training of wedstrijd en merk hoe aanstekelijk het samen sporten en bewegen werkt. Er zijn altijd wel actieve vrijwilligers aanwezig die graag over de sport zelf en de vereniging willen vertellen.

 

 

Fotobijschrift:

Peatminers VU18 komt dit seizoen voor het

eerst uit in de landelijke competitie.


REAGEREN

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats een reactie.

Je moet inloggen om te kunnen reageren.