BV Peatminers Jongens U16 wint belangrijke wedstrijd!

BV Peatminers Jongens U16 wint belangrijke wedstrijd!

Afgelopen weekend had BV Peatminers een paar wedstrijden op het programma staan, waaronder een wel heel belangrijke wedstrijd voor de jongens van U16. Deze wedstrijd hebben zij gewonnen, dus maken ze nog kans op een eerste plaats in de competitie. Daarnaast had BV Peatminers nog vele andere activiteiten voor haar leden op het programma staan, zoals zaterdag morgen de jaarlijkse succesvolle Potgrondactie en zaterdag middag en avond vele amuserende activiteiten voor alle leeftijden.

Twente Buzzards U16 – Jongens U16 -> 47-57

Afgelopen vrijdag was de wedstrijd Twente Buzzards uit Hengelo tegen Peatminers uit Vriezenveen. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, gezien het voor beide teams nog mogelijkheden op de 1e plaats in de competitie zou betekenen en voor beide teams de laatste wedstrijd. Beide teams waren gespannen en de wedstrijd begon rommelig, en duidelijk in het voordeel van Twente Buzzards. De zone verdediging van Twente Buzzards stond dicht, en de aanval van Peatminers liep totaal niet. De jongens stonden stil en wisten er niet door te komen. Na het eerste kwart was het 19-7. Tijd voor Peatminers om een andere aanval te gaan lopen en om rust in het spel te houden. De jongens in het groen hadden de eerste zenuwen er af gelopen en begonnen met frisse moet het tweede kwart. Peatminers herpakte zich en speelde de andere aanval. Nu werd er ruimte gecreëerd en kwam Peatminers weer dichterbij. In de rust was de achterstand nog maar 1 puntje: 27-26. Het kan dus wél. Het geloof bij de jongens groeide en daarmee ook het zelfvertrouwen. Het derde kwart speelden de teams gelijk aan elkaar. Na het derde kwart was Peatminers 1 punt in het voordeel. De spanning liep op, en welk team zou dit het beste kunnen volhouden? Blijkbaar Peatminers, want dit kwart werd overtuigend gewonnen, met een eindstand van 47-57 was Peatminers de winnaar van deze wedstrijd. Doordat Peatminers JU16 deze wedstrijd heeft gewonnen staan zij nu op een eerste plaats!! Ondanks dat er nog wedstrijden in de competitie zullen volgen, is Peatminers JU16 zeker van hun eerste plaats.

Peatminers Meiden U12-2 - Risne Stars U12-2 -> 62-6

De kersverse kampioenen mochten zaterdag aantreden tegen Risne Stars. 's Ochtends stond de potgrondactie op het programma, dus de meiden hadden al aardig wat kilometers in de benen. Daar was in de wedstrijd weinig van te merken. Met een goede 3/4 defense pakten de meiden steal na steal. Zo bouwden ze rustig aan een ruime overwinning.


REAGEREN

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats een reactie.

Je moet inloggen om te kunnen reageren.