BV Peatminers kleurt de velden groen!

BV Peatminers kleurt de velden groen!

Na de geweldige beweeg Party op vrijdag hadden de teams van BV Peatminers het rustig, slechts enkele teams hadden een wedstrijd op de planning staan. De allerkleinsten en de dames senioren hadden afgelopen weekend de mogelijkheid om hun basketballskills te showen. Hieronder een rondje langs de velden.

Feestelijk peanuttoernooi voor Peatminers

Met haren, hoedjes, stropdassen en zonnebrillen allemaal in het 'Peatminers-groen' deden de kleinste basketballers van Peatminers mee aan het peanuttoernooi van SV Twello. Het thema was, hoe kan het ook anders, carnaval. Met een heuse optocht op zelf versierde 'carnavalswagens' sleepten de jongens en meisjes van U8 de eerste prijs in de wacht: een mooie basketbaltas. Ook sportief gezien deden beide teams het prima. De jongens wonnen één wedstrijd. De meiden wonnen drie van de vier wedstrijden en ze speelden er één gelijk. 

Stars 84’ - Meisjes U12-1 ->19- 68

De meiden van Peatminers boekten een gedegen overwinning op het team uit Vroomshoop. Het team is goed op elkaar ingespeeld en dat is steeds beter te zien. De meiden weten elkaar al goed te vinden in de fast break. Ook in de gewone aanval spelen de meiden steeds beter samen. In de eerste helft werd hiermee de basis voor de overinning gelegd: 8-41. In de tweede helft kregen de meiden de opdracht om iedereen te laten scoren. Nog meer samenspelen en minder individuele acties dus. Er werd minder gescoord, maar de opdracht lukte. Tot grote vreugde van het hele team.

Risne Stars - Peatminers U12-2  ->9- 66

In Rijssen was Peatminers U12-2 vrijdagavond de tegenstander ruimschoots de baas. Na een actieve dag op de 'Sport- en beweeg-party' van Peatminers kwamen de meiden wel wat moeizaam uit de startblokken. Vanaf de tweede periode waren de meiden scherper en namen ze afstand. Via een ruststand 4-33 wist het team uiteindelijk te winnen met 9-66. 

Uitslag  Stars 84’ – DS1 Peatminers-> 42-36


REAGEREN

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats een reactie.

Je moet inloggen om te kunnen reageren.