De laatste competitie ronde spelen Peatminers sterk

De laatste competitie ronde spelen Peatminers sterk

Met twee kampioenschappen en daarnaast twee gedeelde eerste plekken en een tweede plek hebben Peatminers een sterk seizoen achter de kiezen. Ook alle anders teams hebben met het juiste gevoel de competitie afgesloten. Afgelopen weekend was dan echt de laatste competitie wedstrijd. Jongens U14 versloegen de Kikkers met 50-108 ook speelde de meiden U18 en de jongens u12 tegen de Kikkers. De dames moesten uit naar Aribba en speelde ook sterk. Hierbij de verslagen.

Arriba- Dames > 76-62

Dames senioren speelden vrijdagavond hun laatste competitiewedstrijd tegen Arriba uit Enschede, dit was tevens de afscheidswedstrijd van Anja, na jaren actief gespeeld te hebben heeft ze besloten om te stoppen met de competitie. Met ondersteuning van de meiden U18 begonnen we. Het eerste kwart moesten we op gang komen. Het altijd sterke Arriba denderde over de dames heen en namen een voorsprong. De verdediging van Peatminers stond goed maar de lengte en de zuivere afstandschoten zorgden ervoor dat de stand voor Arriba sneller opliep dan bij Peatminers. Na de rust hebben we het spel hervat, wij kwamen beter in de wedstrijd en onze aanvallen gingen ook beter, met als resultaat dat wij het derde kwart hebben gewonnen. Het laatste kwart ging gelijk op, bij Arriba werden er meer fouten gemaakt en hier konden wij mooi van profiteren. Helaas voor de dames is de laatste wedstrijd van dit seizoen verloren met 76-62 wat zeker geen slechte strijd was.

Kikkers – JU12

De thuiswedstrijd tegen de Kikkers hadden we gewonnen, het hele team was super gemotiveerd om ook deze wedstrijd te winnen. Voor de wedstrijd hebben we in de kleedkamer, met elkaar overlegd hoe we gingen spelen. De conclusie, hard werken en samen spelen. Hier hebben we het hele jaar aan gewerkt en wat hebben ze dit in de laatste wedstrijd laten zien. Dat dan in deze wedstrijd alles op z'n plek valt, daar kun je als coaches alleen maar super trots op zijn. Wat werd er hard gewerkt en veel samen gespeeld. De coaches en de meegereisde ouders hebben genoten, van het begin tot het einde. Eindstand 32 - 66

Kikkers U14 – Peatminers U14 >einduitslag 50-108


REAGEREN

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats een reactie.

Je moet inloggen om te kunnen reageren.