Home De vereniging Organisatie Trainingstijden Wedstrijdschema Sporthallen Vacatures BAT "Basketball Academie Twente" G-Basketbal Lid worden Multimedia Foto's Downloads Teams Bonteavond My Peatminers
Wedstrijden

Komende week geen wedstrijden

Uitslagen

Er zijn geen recente uitslagen gevonden.

Peatminers dames spelen een sterk weekend

Peatminers dames spelen een sterk weekend

Afgelopen weekend had Peatminers thuiswedstrijden. Zowel vrijdag als zaterdag was de Stamper en de semi-permanente hal groen gekleurd. Vooral de dames maakten het verschil en zij wonnen bijna alle wedstrijden. Maar ook de mannen en jongens speelde leuke wedstrijden. Hierbij een verslag.

Peatminers VU18 – WSV VU18 80-30

Vrouwen U18 mocht vrijdagavond ook de eerste wedstrijd van het seizoen thuis beginnen tegen WSV. De meiden waren er klaar voor. De start van de wedstrijd was voor Peatminers en liep mooi. De aanvallen kwamen mooi uit de verf en de verdediging stond strak zodat WSV moeilijk aan het scoren kwam. Het verdere verloop van de wedstrijd had een wisselend beeld van hele goede periodes met mindere periodes. De punten wisten we in Vriezenveen te houden.

Peatminers VU14 – WSV VU14 35-34

Voor meiden U14 stond de tweede wedstrijd op de planning. Net als de vorige keer begonnen de meiden fel aan de wedstrijd. De teams waren erg aan elkaar gewaagd waardoor het een spannende wedstrijd was. Peatminers ging de rust in met een 14-16 achterstand. De meiden waren erop gebrand om de wedstrijd te winnen en begonnen daarom weer goed en gefocust aan het derde en vierde kwart. Ze hebben hard gewerkt als team om de wedstrijd te winnen, daarom was de winst ook meer dan verdiend.

Peatminers VU12-1 - Peatminers XU12-3

Peatminers XU12-3 speelde afgelopen zaterdag tegen  Peatminers VU12-1.

Het jonge team XU12-3 dat nu voor de tweede keer samen speelde dit seizoen, liet zich de eerste periodes een beetje overbluffen en ze waren niet echt bij de les. Na een paar tactische aanwijzingen van de coaches lieten de jongens zien dat ze de dames toch wel aankunnen, zowel aanvallend als ook verdedigen. De coaches waren wel heel trots wat de jongens hebben laten zien in de laatste drie periodes, alleen onze scores bleven uit.

Peatminers MU16 - Twente Buzzards MU16

Een fysiek veel sterkere tegenstander met veel meer snelheid en lengte betekende een kansloze wedstrijd. We hebben nog wel geprobeerd de tegenstander te ontregelen door hun beste man niet fullcourt te verdedigen en hem niet aan de bal te laten komen. Deels heeft dit gewerkt maar was niet voldoende. Jammer genoeg zijn de statistieken digitaal nog niet aanwezig vanwege een storing. Uithuilen en bikkelhard gaan trainen is de opgave.

Peatminers VU16 – Pluto VU16-2

De eerste wedstrijd van het seizoen tegen een nieuwe team Pluto 2 uit Wageningen. We wisten niet wat we konden verwachten. Afgesproken om vanaf het begin goed en strak te verdedigen en in de aanval ons spelletje te spelen. Dit ging goed in het eerste kwart we kwamen gelijk op een 12-0 voor. Pluto 2 is een team die snel weet om te schakelen. Dus rustig aan doen was er niet bij. Doordat Pluto nooit opgaf ondanks de stand kwamen  ze terug in de wedstrijd. Bij ons gingen veel ballen mis waardoor het spel van ons soms erg rommeling was. De winst is in ieder geval nooit ingevaar geweest dus met een eindstand van ..... is de eerste winst van het seizoen een feit.

Peatminers XU12-1 - The Valley Bucketeers XU12-1

De jongens moesten het opnemen tegen het kampioenteam van vorig jaar. Met enige spanning werd de wedstrijd begonnen en al snel bleek dat beide teams aardig aan elkaar gewaagd waren. Peatminers zette de lijn van vorige week door. Spelen als een team en samen de wedstrijd winnen. Dat resulteerde weer in prachtige passes, veel samenspel en uiteindelijk de terechte overwinning.

Peatminers MS2 – Ariba MS3 45-39

Ons tweede heren team mocht deze week aantreden tegen de studenten uit Enschede. Na een snelle start was het eerste kwart voor Peatminers. Bij Ariba maakte een man het verschil en daardoor was het eind 3e kwart ongeveer gelijk. Met een tactische wissel en een sterke defence wisten de Peatminers de laatste 3 scores te maken en de winst naar zich toe te trekken.

Peatminers MU14 - Risne Stars MU14 22-67

Risne Stars begon met een full-court verdediging aan de wedstrijd. Daar was het team niet tegen opgewassen. Met een 0-29 achterstand was de wedstrijd eigenlijk al beslist. In de tweede periode zetten de jongens een tandje bij. Aanvallend kregen ze meer kansen en die werden goed benut: 11-47. Met drie geblesseerde spelers konden de jongens het vertoonde spel in de tweede helft geen vervolg geven.

Peatminers MS1 – WSV MS2 59 – 70

Heren 1 trad voor het eerst dit seizoen aan en tegen WSV. WSV speelde de hele wedstrijd met een full court press, waar Peatminers toch moeite mee had. Er zijn dit jaar toch een paar nieuwe spelers bij de heren. De nieuwe samenstelling heeft nog wat tijd nodig en moest er wennen aan elkaar. Hier profiteerde WSV van. Na een 35-35 ruststand pakte WSV de voorsprong in het derde kwart. Heren 1 vocht zich nog terug in de vierde periode maar WSV pakte toch de overwinning.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats een reactie:

Je moet inloggen om te kunnen reageren.