Peatminers halen mooie resultaten buiten Vriezenveen!

Peatminers halen mooie resultaten buiten Vriezenveen!

Peatminers had dit weekend uitwedstrijden ingepland voor deze competitieronde. Helaas konden niet alle teams aan de bak, maar er zaten toch weer mooie uitslagen bij!

Arta M22-1 - Peatminers M22 (21-124)

Dit weekend mochten de jongens van Peatminers MU22 richting Steenwijk voor een wedstrijd die ze konden winnen. In het begin van de wedstrijd hebben de jongens er direct bovenop gezeten om de winst te pakken. Na het eerste kwart stonden de Peatminers voor met 7-34. Vanaf dit moment was het voor Arta duidelijk dat deze wedstrijd een niveau te hoog was voor hun team. Met het begin van het 2e kwart ging Peatminers weer volop in de aanval. Peatminers ging voor elk punt dat ze maar konden pakken. Dit kwart hebben de jongens in het groen afgesloten met 14-60. Ook het 3e en 4e kwart gingen wij weer door om zoveel mogelijk punten te maken.

Landslake Lions VU18 - Peatminers  VU18 (102-54)

Zaterdag mocht Peatminers afreizen naar Landsmeer. Voor de wedstrijd tegen Landslake Lions de Nederlands kampioen van vorig jaar. We wisten vooraf dat het een moeilijke wedstrijd zou worden. Maar we gingen met volle moed de wedstrijd in. En dat was te zien. We gingen super van start de verdediging zat dicht maar helaas waren we ongelukkig in het vervolg waardoor we onnodig meerdere aanvallen zomaar weg gaven. Maar we bleven het eerste kwart ondanks dat het bij ons niet liep bij. Alleen aan het eind van het eerste kwart liepen ze uit. Het tweede kwart was van onze kant niet heel goed we scoorden te weinig omdat onze aanval niet liep. We hadden te weinig beweging en landslake schakelde zo snel om dat we vele makkelijke scores weggaven. Na de rust kwamen we even beter in de wedstrijd maar helaas voor ons duurde dat niet lang. Het verschil lag in tempo en snelheid van handelen. Terwijl Landsmeer snel schakelde en de bal liet gaan. Waren wij aan het dribbelen en stond de rest stil. Waardoor we te weinig aan scoren kwamen en heel hard moesten werken in de verdediging. Helaas konden we terug naar Vriezenveen zonder de punten.

Jolly Jumpers X12-1 - Peatminers X12-2 (25-70)

Met de huidige stand leek deze wedstrijd op papier een spannende pot te worden; de nummer 2 tegen de nummer 3. Al snel bleek Peatminers een maatje te groot. Na twee periodes was het al 4-18. De jongens hielden het tempo hoog en de tegenstander kon het niet bijbenen. Vanaf periode 7 heeft het team geoefend op passing en samenspelen. Eindstand 25-70.

Uitsmijters MU14-1  - Peatminers MU14-2 (3-91)

Peatminers trad zaterdagmiddag aan in de IISPA hal tegen Uitsmijters. De jongens begonnen met een stevige fullcourt defense. De tegenstander kwam daardoor niet of nauwelijks in de buurt van de basket. De jongens speelden ook aanvallend sterk.Uitsmijters probeerde op allerlei manieren druk te zetten door fysiek te gaan spelen maar Peatminers hield het hoofd koel.

Risne Stars X12-1 - Peatminers X12-1 (35-62)

Tegen Risne Stars hadden de meiden genoeg aan één goede helft om de overwinning te pakken. De eerste helft speelden de meiden geconcentreerd. Met een solide verdediging en mooie fastbreaks bouwden de meiden aan een ruime voorsprong. De tweede helft leek een andere wedstrijd. De concentratie was zoek en de tegenstander kon de achterstand verkleinen. Het team herstelde zich in de 7e en 8e periode. De overwinning kwam geen moment in gevaar.

Kikkers MU14 – Peatminers MU14-3 (29-77)

Het eerste kwart speelde Peatminers nog wat “slaperig”, maar stonden wel voor.

Het tweede kwart ging Peatminers goed verdedigen en konden de score uitbouwen.

Na de pauze gingen we heel goed en gingen we er hard tegen aan.

Het laatste kwart wisselden we veel.

Overige uitslagen:

Risne Stars MU16-1 – Peatminers MU16-1 (67-66)

Red Giants X14-1 – Peatminers X14-1 (39-80)

Uitsmijters VSE2 – Peatminers VSE1 (98-14)


REAGEREN

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats een reactie.

Je moet inloggen om te kunnen reageren.