Peatminers meiden winnen ook in Eindhoven!

Peatminers meiden winnen ook in Eindhoven!

Almonte VU18 – Peatminers VU18 (62-78)

200 km heen en weer terug, 2 punten mee in de bus en heel veel tevreden gezichten. Daar doe je het voor; 3 keer in de week (keihard) trainen, samen werken met lach en een traan, (basketbal) plezier maken, kortom: teamwork in allerlei aspecten. Dat maakt dat basketballen meer is dan een wedstrijdje spelen op zaterdag.

 

De wedstrijd:

In de eerste helft van de wedstrijd bouwden de meiden een kleine voorsprong op. De  aanval werd goed doorgespeeld en de vrije man gezocht, de omschakeling liep goed waardoor er vaak een snelle makkelijke score gemaakt kon worden. Almonte kwam elke keer weer terug in de wedstrijd, daardoor bleef het spannend tot het vierde kwart. Peatminers hielden het hoofd koel en hebben uiteindelijk gewonnen met 62-78

 

A.s vrijdag avond en zaterdag staat er weer een volledig thuisweekend voor de Peatminers teams op het programma en kleurt de Stamper weer Peatminers groen. Met als klapstuk, zaterdag 3 november om 18.00 uur, basketbal op het hoogste niveau in Nederland, gratis toegang en gewoon in Vriezenveen. Peatminers tegen Celeritas-Donar uit Groningen.


REAGEREN

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats een reactie.

Je moet inloggen om te kunnen reageren.