Peatminers stelt nieuwe trainer aan voor haar FDO trainingen

Peatminers stelt nieuwe trainer aan voor haar FDO trainingen

In goed onderling overleg hebben basketbalvereniging Peatminers en Mathieu ten Dam hun samenwerking beëindigd per einde deze maand.

Mathieu verzorgde de afgelopen twee jaar de FDO trainingen die Peatminers aanbiedt voor de jeugd t/m 14 jaar.

FDO staat voor Fundamental, Defense en Offense, waarbij de focus dus voornamelijk gericht is op dribbelen, passen en schieten. Doordat Mathieu op dit moment te weinig tijd kon vrijmaken om de assistent trainers te begeleiden, zijn zowel club als trainer overeengekomen dat het beter is dat de wegen zich nu na vele jaren scheiden.

Peatminers bedankt hem voor het vele werk dat hij sinds 2004, in verschillende periodes, voor de club en de basketbalsport in de regio betekend heeft en wenst hem verder veel succes in de toekomst.

De afgelopen weken heeft de club reeds gesprekken gevoerd met een vervanger voor Mathieu. Peatminers is trots dat Justin Veldhuis, bij velen reeds een bekende naam binnen de club, als ook in de regio, de trainingen per 1 maart 2017 zal overnemen. Justin is ook trainer/coach van het meiden U14 team van Jolly Jumpers en tevens werkt hij voor de Basketball Academy Twente (BAT) en de regio selectie van de NBB, waarbij hij al voornamelijk met kinderen uit deze leeftijdsklassen werkt.

Peatminers is er daarom van overtuigd dat ze veel plezier gaan beleven aan de samenwerking met Justin en we zijn ervan overtuigd dat er bij de peatminers de komende jaren mooie prestaties te bewonderen zijn.


REAGEREN

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats een reactie.

Je moet inloggen om te kunnen reageren.