Winst voor jongens U12 en U14

Winst voor jongens U12 en U14

Na de enorme verkoop van Potgrond moesten er afgelopen zaterdag nog twee team basketballen. Beide teams speelden sterk en wonnen de wedstrijd. hierbij het verslag van de trainers.

Kikkers X14 - Peatminers X14 ->26-103

Afgelopen zaterdag hadden de jongens een wedstrijd in Borne. Op papier geen lastige wedstrijd. Maar gezien de uitslagen van de afgelopen weken moesten de jongens wel scherp zijn. Kikkers opende de score, maar daarna liepen de jongens van Peatminers snel uit door een goede fastbreak te spelen. Via 11-28 kwam de ruststand 15-51 op het scorebord. Na de rust gingen we fullcourt press spelen. Hoewel de omschakeling bij de jongens soms nog wat te langzaam was, wisten ze hierdoor toch regelmatig balverlies bij de tegenstander af te dwingen. De einduitslag van 26-103 was een echte teamprestatie en daarmee een goede wedstrijd van de jongens.

Valley Bucketeers – Peatminers MU12-2 ->26-44

Afgelopen zaterdag traden de jongens U12-2 aan in Nijverdal tegen The Valley Bucketeers. Een fysieke grotere tegenstander leverde de eerste drie periodes veel spanning op. Beide teams waren heel sterk in de aanval en ook in de verdediging. Deze wedstrijd ging lang gelijk tot aan de derde periode. Na de derde periode bleven de jongens strijden. De verdediging bleef, zoals in de hele wedstrijd, scherp en liepen langzaam  iets verder uit. Hard gewerkt en geconcentreerd gespeeld was uiteindelijk goed voor een verdiende overwinning.


REAGEREN

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats een reactie.

Je moet inloggen om te kunnen reageren.